fbpx

struktur-og-rammerTrangen til “noget” kommer når vi overskrider kroppens tolerance tærskel i forhold til kulhydrat.

Så slipper den “lille sult” ind, og vi glider sammen med den, let over i “Nå ja, men det er jo stadigvæk Low carb, så én mere vil ikke skade mig”….og en lille smule mere kontrol slippes.

Den er lumsk…., når vi gentager sætningen til det næste måltid, er vi pludselig i en situation, hvor vi taber kontrol og ikke vægt.

Jeg kender trangen og jeg har oplevet at tabe kontrollen.

På strikt LCHF er fokus på at holde kulhydratindtaget på under 20 gram pr. dag, så kroppen overgår til fedtforbrænding.

Mange af jer som spiser LCHF kender ikke denne tilstand. I tænker, at det er nok at spise LCHF, og når I ikke ser resultater eller når “trangen” ikke forsvinder så glider I videre til den næste kur. Men “trangen” er et tegn. Et tegn på at I stadig kæmper med maden. Du mister kontrol og ikke  vægt, indtil du dropper kampen.

Frygten for/ modviljen mod at stramme til og stramme rammerne gør at mange af jer ikke opnår at kroppen kommer til at fedtforbrænde.Det er også en del af min egen historie. jeg kunne ikke stramme til. Jeg VILLE IKKE stramme til. Jeg syntes at det var synd for mig selv. Jeg var bange for strukturen/ for rammerne. Bange for at de stramme rammer ville få mig til at droppe ud, for hvad skulle alternativet være.

Jeg kunne ikke før behovet for forandring blev større end behovet for frihed. Følelsen af frihed førte over tid til  tab af kontrol men ikke vægt.

Da jeg underlagde mig strukturen og de stramme rammer i den strikse LCHF kom fedtforbrændingen i gang, og “trangen” blev stille – og maden blev til at håndtere. Vægttabet kom i gang, og energien kom tilbage.

Ind imellem kommer jeg ud af den tilstand, hvor min krop kører fedtforbrænding, og så er det jeg bliver konfronteret med “den anden side”….kamp, sult, trang, negative tanker mv.

Det behøver ikke være sådan.

Du bliver nødt til at opgive følelsen af frihed, og overgive dig til struturen og de stramme rammer for faktisk at BLIVE FRI – for kampen, sulten, trangen, de negative tanker, vægtstigning mv. I de stramme rammer og i strukturen findes et nyt liv, som du kan lære at leve i og nyde.

Det er hvad SPIS RIGTIG MAD handler om, at finde den mad, som vil give dig dit liv og dit helbred tilbage.

Hvis du er interesseret i at  finde dette nye land, så kontakt mig på spisrigtigmad@gmail.com og hør hvordan du kan få hjælp..