fbpx
Er du sukkerafhængig

5 Tegn på at du er sukkerafhængig ?

1. Du gemmer søde sager.

Du gemmer søde sager for dine nærmeste, og spiser det når ingen ser. Ofte siger du nej, når du er sammen med andre. I stedet planlægger du, hvad du skal spise når du er alene.

 

2. Du lyver om dine vaner.

Du lyver både for dig selv og for andre om dit sukker indtag. Du begynder måske dagen med at beslutte, at du ikke skal spise sukker i dag (du indsætter det du plejer at overspise i). Senere gør du det alligevel uden rigtig at tænke over det, måske har du endda opfattelsen af, at dagen da vist gik meget godt i dag.

 

3. Du har mistet kontrollen

Du føler at du har tabt kontrollen. Selv om du måske ved, at du ville få det bedre hvis du lod være, så kan du ikke lade være med at købe/spise slik, kage, chips, brød. Det føles, som om du egentlig har givet op i forhold til dig selv og givet op i forhold til sukker.

 

4. Tager tid og energi.

Du føler selv, at det er et problem, at du bruger så meget tid og energi på at tænke på sødt, på at planlægge hvornår, hvad og hvordan du skal spise næste gang.

 

5. Går ud over dit sociale liv.

Du siger nej til at være sammen med venner for at i stedet at blive hjemme med en slikpose/chipspose eller andet. At spise slik, kage eller andet sammen med andre fører ofte til en følelse af skam, da du tænker at du ikke burde.

 

Du er altid velkommen til at smide mig en sms for at høre nærmere om hvad jeg kan hjælpe dig med.

50 / 100