fbpx
sukkerskaal

Findes sukkerafhængighed ?

Du kan se en video om sukkerafhængighed her.

Videoen kan blive dit første skridt til at forstå at sukkerafhængighed er en sygdom i hjernen og ikke, som mange tror et udtryk for en svag karakter.

Hvis man har en sukkerafhængighed så kan det mærkes på mange forskellige måder. Vi er alle forskellige. Almindelige symptomer er at vi lyver, gemmer og snyder i forhold til hvad vi spiser, hvor meget vi spiser og hvad vi gør når vi har spist.

Hvis du begynder at undre dig over dit eget eller en vens sukkerindtag og gerne vil ha svar på nogle spørgsmål om det, så er denne video måske noget for dig.

“Findes sukkerafhængighed” er ½ times video for dig som undrer dig over om sukkerafhængighed findes og hvordan det kan påvirke dig eller en ven fysisk, psykisk og mentalt. Der findes meget at læse om afhængighed, men hvorfor ikke lave en test for at se om du ligger i risikozonen for at udvikle en sukkerafhængighed. Her finder du testen “sukkerafhængig“.

Hvis du er blevet mere nysgerrig omkring sukkerafhængighed, så kan du se denne video på Youtube, hvor Bitten Jonsson, som var min lærer på uddannelsen til sukkermentor, fortæller om sukkerafhængighed

 

 

70 / 100