fbpx

Kursus for sukkerafhængige.

Jeg vil i gang med at udvikle et online kursus for sukkerafhængige. Jeg vil gerne være sikker på at det rammer de rigtige emner og at kurset er skruet sammen på den rigtige måde.

Jeg har brug for hjælp.

Selvom jeg ved ALT om sukkerafhængighed, så ved jeg ikke alt om online kurser. Hvor meget viden kan man kapere fra gang til gang, hvor lang en video må være, hvor tit er der brug for at kunne stille spørgsmål, hvor tæt skal jeg være på den lukkede gruppe på Facebook, skal der være madplaner til hele forløbet – halvdelen – eller hvad, bruger jeg for mange fagudtryk osv. osv. SÅ det er det, jeg gerne vil ha at nogen hjælpermig med.

Det er billigt for dig

Hvis du melder dig til at være med til at udvikle kurset, så får du jo selvfølgelig kurset til en fuldstændig favorabel taknemmelighedspris
kr. 299,-. Her ud over får du en meget tættere kontakt med mig og dermed også til min viden. Hvis du er interesseret, så RING, MAIL, SMS eller andet.

Tryk på kontakt- siden.

Har du fået en ide og vil gerne deltage i mit kursus om sukkerafhængighed, så kontakt mig.
Kursus i Sukkerafhængighed