fbpx

Laage 24 2021

Dette er min anden jul uden sukker og jeg håber, at det også er sådan når denne dag er slut.

December er gået vældig godt for mig i år, meget lægger jeg slet ikke mærke til mere. Som poser med småkager, poser med slik. Hele opstillingen i butikkerne. Det er utrolig skønt og fantastisk. Det kan næsten ikke beskrives hvilken befrielse det er at kunne gå fordi uden at tænke over det.

Nu er den store dag her og det er egentlig ikke den jeg er bange for. Det svære er mellemdagene når stressen, presset og hele hurlumhejet har lagt sig og jeg begynder at slappe af. Når jeg slapper af og tænker “jeg klarede det, det er ovre”. Det er så der det bliver farligt, livsfarligt for mig. Et lille slip eller en lille “fejl” kan få ødelæggende konsekvenser og jeg kan sidde fast i sukkeret igen.

Og det er faktisk sådan, at kommer jeg til at sidder fast i mad og sukker igen og ikke kommer ud, så kan jeg spise mig selv ihjel.

I dag handler julen ikke om sukker og mad for mig. I dag handler det om at være sammen med mine børn og mine søskende og gode venner, som vi ikke ser så tit.

Julekalenderen slutter ikke her, der er stadig nogle låger tilbage. Det er nu, det svære kommer, ikke at slappe af og tænke at nu er det ovre. Som jeg skrev i en tidligere låge, sygdommen holder aldrig ferie.

GOD JUL.

Logo

10 / 100