fbpx

Laage 21 2021

Trodsalder – Kan selv !
Jeg fixer min sukkerafhængighed selv. Kan andre, så kan jeg også ! Det er bare at tage sig sammen, há noget karakter og følge rådene og gøre det rigtige.

Vi ved præcist, hvad vi skal gøre. Vi forstår det der med hvor mange kulhydrater vi skal ha eller ikke ha. Vi kan alt, når det kommer til mad. Gør du det så? Følger du din egen viden og dine egne råd. Kan du virkelig selv ?

Hånden på hjertet. Hvis du havde kunnet selv, havde du så ikke fixet det der lille sukkerproblem for længe siden?

For at lykkes med at komme fri af din sukkerafhængighed, så har du brug for meget mere end kontrol over maden.
Man har brug for en madplan, viden, komme igennem afgiftningen, bryde med de gamle tanker, ærlighed og en ny adfærd.
Nogen har endda brug for en biokemisk reparation.
Vi har brug for et netværk af andre sukkerafhængige, som enten er i gang eller er kommet langt i deres proces hen imod at blive friske igen. Fremfor alt så har vi brug for at tænke og handle “en dag ad gangen”

Tidligere planlagde vi måske, at på mandag skal jeg, eller den 1. januar starter jeg, så skal jeg være på kur i x dage/uger. Når jeg så har opnået x kg i vægttab, så bliver jeg lykkelig. Så bliver jeg lykkelig !

Der er flere fælder i sætningen ovenover. Vi har planlagt mange dage frem. En sukkerafhængig kan max planlægge en dag frem. I dag er jeg sukkerfri! nogen gange kan jeg kun planlægge en formiddag eller en eftermiddag. af og til kan jeg kun planlægge en time. frem til …..skal jeg være sukkerfri. Nogle gange sætter jeg alarmen på min telefon til 15 min. Det er hvad jeg lover mig selv, de næste 15 minutter skal jeg være sukkerfri.

Når x kg er væk, så bliver jeg lykkelig. Mon ulykken sidder i kiloene. Lykke er en følelse, den sidder ikke i vægten.

Hvordan tænker du at du kan selv?

Logo

10 / 100