fbpx

Låge 11

Der findes mange gode dokumentarer, serier og film om kost, sundhed og afhængighed. Jeg synes at det er spændende og værdifuldt at se gode film mv. Der er mulighed for at få ny viden, nye synsvinkler, skabe nye tanker og ideer. Det er dog også vigtigt at vi som afhængige holder tungen lige i munden. Vi kan tit blive fristet til at hoppe med på andres tanker og andres planer. Hold dig til din egen, sær hvis du oplever at den hjælper.

Her nedenunder har jeg lavet en liste over de film jeg selv har set og som jeg kan anbefale videre til dig.

Mine anbefalinger

ASK THE DOCTOR, NETFLIX
En serie på 12 afsnit, hvor man følger en læge, en forsker og en specialist. Hvert afsnit har sit eget tema. For eksempel handler første afsnit om hvorfor nogle mennesker har meget svært ved at gå ned i vægt og ikke mindst holde vægten, selv om man spiser rigtigt og dyrker motion. Meget interessant indblik i hvordan kroppen fungerer. I det andet afsnit får man et indblik i hvordan alkohol, søvn, diæter, smerter mm indvirker på kroppen. Hvert afsnit varer 30 minutter.

ROTTEN, NETFLIX
I denne serie får man indblik i hvor rådden madindustrien kan være. I første afsnit følger man biologer. Hvordan honning fremstilles uden tilsætningsstoffer, men også hvordan industrien laver honning med masser af tilsætningsstoffer for at kunne matche efterspørgelsen, da vi konsumerer 10 gannge mere end vi har adgang til.
En serie som kan vække stærke følelser, men også øjenåbnende.

WHAT THE HEALTH, NETFLIX
En film som handler om koblingen mellem kost og sundhed. Hvor meget påvirker lægemiddelindustrien og madindustrien egentlig det vi spiser ?
En rigtig god film.

De her film kan være til stor hjælp og hjælpe dig til at forstå hvorfor det at spise rigtigt mad produceret lokalt, er det eneste fornuftige, hvis du bekymrer dig for din hjerne og din afhængighed.

Har du set nogle gode serier, film eller dokumentarer, som du kan anbefale ?

Logo