fbpx

Låge 9

Stå ved dig selv.

Find dig ikke i noget, stå op for dig selv. Måske er det det allervigtigste. At orke og vove at stå op for sig selv, når nogen forsøger at “tryne/ at bestemme/at stille spørgsmålstegn”.

Når du siger, at du vil gøre noget, det kan være hvad som helst stort eller småt, bare noget, så er der altid nogen/noget/ en person som står i vejen. Nogen som måske er lidt misundelig på det du tør, og som han eller hun ikke tør. Det er let at sidde fast i andres negative spiral, hvis man ikke lytter til sig selv, men kun til hvad andre tænker og synes.

Det er vigtigt at have tænkt selv inden man deler med en anden person, som man ved vil sætte sig imod. Eller måske er det sådan at personen kun ser det negative, det der kan gå galt. Så må man virkelig være fast, stabil og sikker selv for ikke at blive trukket ned og lade sig overtale til ikke at gøre det man virkelig drømmer om . Lad dig ikke stoppe af en andens frygt og angst.

STÅ FAST OG VÆR STOLT AF DINE FREMSKRIDT.

Mennesker med dårlig selvfølelse og lavt selvværd lever ofte af andres fejltagelser og andres mislykkede forsøg. Men ethvert mislykket forsøg på at komme ud af sin afhængighed er bedre end intet forsøg. Ethvert forsøg er en ny erfaring, lad ikke nogen fortælle dig andet. At komme ud af afhængighed er et stort arbejde og en kæmpeproces. En proces som ofte kræver flere forsøg at gennemføre.

Derfor stå fast. Vær stolt af det du gør, det du opnår og den viden og de erfaringer du får.

Det er ikke dig, der har et problem.

Hvis du virkelig vil noget og du har taget en beslutning, så KØR, afsted. Det kan være at chancen ikke kommer tilbage.

Hellere fortryde noget du har gjort, end fortryde at du ikke forsøgte.

Lader du være med at gøre noget på grund af andres tanker og frygt ?

9 / 100