fbpx
Hallo – du har ALT, hvad der skal til.

Jeg håber, at du læser det her svar.
Jeg er som dig. Du er som mig.
Jeg har været der hvor du står nu, hel desperat og uden tro. Fyldt af afmagt og desperation.
Der når alle afhængige til på et tidspunkt, også sukkerafhængige.

Hvis du prøver at læse din mail igen, den du sendte til mig, så kan du se at du har, hvad der skal til og mere til.

Du har været på utallige kure, du har tabt uendelige mange kilo – 100, måske flere. Læs det igen, 100 kg, måske flere.
Hvem andre end en afhængig ville være i stand til det ? Vi er så fulde af kraft, af vilje, af håb. Vi prøver og prøver, igen
og igen.
Er der nogle af dine slanke venner/veninder der har gjort noget lignende? Nej, vel. Men det har du !!

Du skriver at du har lykkes, men alligevel endt et værre sted.
Men du ikke haft den rigtige viden. Jeg ved, at det er svært at tror på at det jeg skriver skulle være rigtigt, når alle de andre, som har sagt det samme ikke har været det.

Men jeg siger til dig, du er afhængig. Din hjerne kan ikke tåle sukker. Din hjerne går i mer – tilstand når du spiser sukker, alt sukker, også brød, ris, pasta, kartofler. Det går aldrig over. Du har den hjerne du har, og den kan ikke skiftes ud.

Men du har det der skal til, det har du bevist flere gange, mange gange. Du har beslutsomhed, du kan fokusere, du kan bide dig fast. Det er det, der skal til og så VIDEN, REDSKABER, VÆRKTØJER og FÆLLESSKAB med nogen der ligner dig.

Jeg vil anbefale dig at du læser bogen “Sukkerbomben” på biblioteket. Bogen er skrevet af Bitten Jonsson fra Sverige. Bitten har arbejdet med sukkerafhængighed i 25 år. Bitten er min lærer og min mentor og ekstrem dygtig.

Du kan også læse her på hjemmesiden og du kan, hvis du har lyst deltage i en af mine kurser, “Smagsprøve” eller “Bliv Sukkerfri”

Du er velkommen, meget til at sende en sms, hvis du har brug for at snakke nærmere 29479917.

Venlig hilsen

Helle

 

 

 

48 / 100