fbpx

Brevkassens spørgsmål og svar:

Findes sukkerafhængighed ?

Hej Helle.

Måske er det et mærkeligt spørgsmål at stille til dig, når du arbejder med sukkerafhængighed, men jeg er usikker på om sukkerafhængighed overhovedet findes. Jeg har læst mange steder både i blade og på nettet, at det ikke findes, at det bare er dårlige vaner.

Venlig hilsen

“Den usikre”

 

 

 

Hvad skal jeg spise, hvis jeg er sukkerafhængig ?

Hej Helle.

Jeg prøver at skrive til dig fordi jeg tror jeg er sukkerafhængig. Jeg har i hvert fald rigtig svært ved styre hvor meget jeg spiser. faktisk ikke kun når jeg spiser sukker, men hele tiden, eller i perioder er det hele tiden.

Jeg ved ikke hvad jeg skal spise. Jeg ved faktisk slet ikke hvad jeg skal gøre, det hele føles helt uoverskueligt. Jeg har været på så mange kure i mit liv, men jeg ender altid med at have taget det hele på igen, plus mere til. Nogen gange orker jeg næsten bare ikke at blive ved, men hvad så?

Hilsen

Den Håbløse.

Hej Helle.

Jeg har læst rundt på din side, og jeg har taget den test, du har på siden. Jeg tror, at jeg er sukkerafhængig. Jeg har mange af tegnene, men hvordan finder jeg ud af det helt sikkert ?

hilsen

Usikre Bente

Hej Helle.

Jeg er gået i gang med at få sukkeret ud af min mad. Jeg er begyndt at spise efter KETO bogen. Det går på en måde rigtig godt. jeg synes at det er dejlig mad, der smager super godt, MEN og det er derfor jeg skriver, jeg falder i hele tiden. Jeg er egentlig ikke sulten, men min sukkertrang kommer alligevel og overmander mig. jeg så nogle af de videoer, du har lagt ud på din facebook side og kom til at tænke på om jeg måske er sukkerafhængig, er det mon derfor at jeg ikke kan lade være?

Hilsen

det stor spørgsmålstegn

Hami billede 1

Brevkasse om sukkerafhængighed.

Jeg er uddannet sukkerafhængighedsterapeut, coach og familieterapeut og har arbejdet med  udvikling af mennesker siden 2005.

Jeg har hjulpet rigtig mange mennesker.

Jeg er den eneste i Danmark som har uddannelsen i sukkerafhængighed.

Jeg er uddannet i Sverige, hos Bitten Jonsson, som har arbejdet med sukkerafhængighed i 25 år, og som er udannet i afhængighedsmedicin i USA.

Jeg er i gang med at opbygge brevkassen, så jeg kan få alle de spørgsmål og svar ind, som jeg har fået og givet.

Hvis du selv har et spørgsmål, er du velkommen til at stille dit eget spørgmål under menupunktet “Brevkasse”.

Hejsa.

Jeg prøver og prøver og det har jeg gjort i hele mit liv, sådan føles det i hvert fald. Men på en eller anden måde ender jeg samme sted eller værre.

Jeg har været overvægtig hele mit liv og jeg har været på kure hele mit liv, forskellige kure. Måske kan du huske: hvidkålskuren, hvidvinskuren, Vægtvogterne, Vægtkonsulenterne og senest Sense. Hver for sig er de jo udemærket og jeg har tabt mig hver gang. Jeg tager bare det hele på igen, og mere til. Lige nu er jeg så tyk som jeg aldrig har været før, og jeg er så flov og jeg skammer mig så meget. Jeg ved ikke hvad der er tilbage og jeg ved heller ikke hvorfor jeg skriver til dig. Jeg har vist bare brug for at sige det jeg har indeni. Jeg dur ikke ! Jeg har ikke det der skal til.

Farvel